Ons team

De elite van de advocatuur

Bij Beumer Advocaten staan we pal voor onze cliënten, hun familie en onderneming. Maak kennis met het beste team van specialisten.

mr. Kim Beumer

Vurig, gedreven en expressief. Oftewel: advocaat pur sang. Dol op de juridische inhoud, zeker zo dol op het juridische spel en het pleidooi op de zitting. Vertegenwoordiging met pit.
Lees meer

mr. Manon Groeneveld

Advocatuur met bezieling en persoonlijkheid. Vindt uitdaging in de afwikkeling van complexe huwelijkse voorwaarden en alimentatiekwesties. Scherpzinnig en prikkelend. Creatief in het vinden van oplossingen.
Lees meer

mr. Angèle van Erp

Luisterend oor voor cliënten. Gaat graag pragmatisch en doelgericht te werk. Betreedt het juridische strijdtoneel zonder aarzeling; vol vertrouwen. Gesterkt door haar analytisch vermogen en juridische kennis.
Lees meer

mr. Robin Jansen

Punctueel, doortastend en gedreven.
Lees meer

Monique Mathlener

Blinkt uit in ervaring. Draagt binnen het kantoor alle zorg voor financiën en aanverwante zaken. Gaat zorgvuldig, doortastend en nauwkeurig te werk.
Lees meer

Chantal van Balen

Empatisch mensenmens. Werkt iedere dag met passie en bezieling voor het recht. Organisatorisch subliem en hét toonbeeld van integriteit.
Lees meer

Corina van der Kolk

Fanatiek praktijkondersteuner. Sterk in interactie met diverse instanties en cliënten. Steun en toeverlaat binnen het team.
Lees meer

Lenneke Bruggemann

Ondernemend, commercieel en gedreven. Een passie voor content creatie en oog voor strategie. Als interim marketing manager is zij in de lead van al onze commerciële uitingen.
Lees meer