Mr. Kim Beumer

  • - Advocaat
  • - Mediator
  • - Lid van de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators

Vurig, gedreven en expressief. Oftewel: advocaat pur sang. Dol op de juridische inhoud, zeker zo dol op het juridische spel en het pleidooi op de zitting. Vertegenwoordiging met pit.

Mr. Kim Beumer is advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Bovenal is ze founder van Beumer Advocaten en Mediators. Na haar studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam begon ze haar carrière bij een klein advocatenkantoor. 

Al snel dreef haar passie voor het vak haar om een eigen onderneming te starten, met een specialisatie in vermogensrechtelijke praktijk voor ondernemers. Daardoor ligt haar affiniteit in familierechtelijke praktijk op het gebied van complexe alimentatiekwesties en vermogensrechtelijke afwikkelingen. 

Haar specialisme op het rechtsgebied personen- en familierecht is ook op grond van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied. 

Mr. Beumer gaat toegewijd en geraffineerd te werk. Met haar uitstekende juridische kennis is ze recht voor zijn raap en altijd in control. Ook hecht zij veel waarde aan het delen van kennis en is ze verbonden aan het programma Business Class van Harry Mens. Hierin is Mr. Beumer met enige regelmaat te zien.

Terug naar team