mr. Manon Groeneveld

  • - Advocaat
  • - Mediator
  • - Lid van de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators

Advocatuur met bezieling en persoonlijkheid. Vindt uitdaging in de afwikkeling van complexe huwelijkse voorwaarden en alimentatiekwesties. Scherpzinnig en prikkelend. Creatief in het vinden van oplossingen. 

Mr. Manon Groeneveld is advocaat en mediator gespecialiseerd in personen- en familierecht. Haar specialisme op het rechtsgebied personen- en familierecht is ook op grond van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied. Daarnaast is Manon ook werkzaam als doortastende mediator. 


Loopbaan Mr. Manon Groeneveld

Al tijdens haar studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft zij bij een groot kantoor in Rotterdam ervaring opgedaan in de advocatuur. Na het afronden van haar studie, is zij anderhalf jaar werkzaam geweest als bedrijfsjurist, maar omdat haar interesse niet alleen lag bij de ondernemingsrechtelijke aspecten van het recht, is zij daarna als advocaat gestart.

Al vanaf het begin van haar carrière als advocaat heeft Mr. Groeneveld een grote affiniteit gehad met het personen- en familierecht. Sinds 2011 heeft zij zich volledig in dit rechtsgebied gespecialiseerd en vanaf 2012 is zij lid van de vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS). In haar praktijk staat Mr. Groeneveld niet alleen cliënten bij als advocaat, maar ook als mediator. Een persoonlijke benadering, vindingrijke oplossingen en uitstekende kennis van het recht kenmerken haar werkwijze. 

Mediator en advocaat manon groeneveld

Spreker

Mr. Manon Groeneveld als spreker/trainer binnen uw organisatie

Naast haar werkzaamheden als advocaat-mediator is mr. Groeneveld ook beschikbaar voor het geven van een training, bijvoorbeeld binnen uw onderneming of organisatie, omtrent diverse onderwerpen die zich voor kunnen doen bij een scheiding en de gevolgen daarvan. 

Doortastend, ervaren en toegewijd

Bent u op zoek naar een ervaren advocate die u bijstaat tijdens uw scheiding? Gaat u binnenkort scheiden en heeft u behoefte aan een toegewijde advocaat met jarenlange ervaring die u door het proces loodst? Mr. Manon Groeneveld staat u bij dit proces bij. Met haar kennis, ervaring en toewijding zorgt Manon ervoor dat iedere zaak op een kundige manier wordt gesloten. Tevens kan Mr Manon Groeneveld ook worden ingezet als mediator binnen scheidingskwesties. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Erfrecht

Naast familierecht kunt u ook voor erfrechtelijke zaken bij Beumer Advocaten en mediators terecht. Beumer advocaten en mediators heeft een breed portfolio advocaten die allemaal een eigen specialisatie uitoefenen. Erfrecht behoort tot één van deze specialisaties. Zo kunt u voor erfrechtelijke zaken terecht bij Mr. Angèle van Erp. 

 

Terug naar team