Mr. Manon Groeneveld

  • - Advocaat
  • - Mediator
  • - Lid van de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators

Advocatuur met bezieling en persoonlijkheid. Vindt uitdaging in de afwikkeling van complexe huwelijkse voorwaarden en alimentatiekwesties. Scherpzinnig en prikkelend. Creatief in het vinden van oplossingen. 

Mr. Manon Groeneveld is advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht. Haar doortastende mentaliteit karakteriseert haar. Nadat ze haar studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afrondde, werkte ze anderhalf jaar als bedrijfsjurist. 

Daarna startte Mr. Groeneveld haar carrière als advocaat. Sinds mei 2019 oefent ze dit beroep met ijver en bevlogenheid uit bij Beumer Advocaten en Mediators. Haar persoonlijke benadering, vindingrijke oplossingen en uitstekende kennis van het recht kenmerken Mr. Groeneveld als advocaat.

Haar specialisme op het rechtsgebied personen- en familierecht is ook op grond van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied.

Terug naar team