Mr. Angèle van Erp

  • - Advocaat
  • - Mediator
  • - Lid van de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators

Luisterend oor voor cliënten. Gaat graag pragmatisch en doelgericht te werk. Betreedt het juridische strijdtoneel zonder aarzeling; vol vertrouwen. Gesterkt door haar analytisch vermogen en juridische kennis. 

Mr. Angèle van Erp is advocaat en mediator, gespecialiseerd in het personen- & familierecht en erfrecht. Bovenal is zij scherpzinnig, resultaatgericht en analytisch zeer sterk. 

Direct nadat ze in 2009 afstudeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, werd ze beëdigd als advocaat. Ze startte haar professionele carrière bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam. Haar passie voor het ondernemingsrecht, personen- & familierecht en erfrecht kwam daar al snel aan het licht. 

In de loop der jaren heeft ze haar specialismen in het personen- & familierecht en erfrecht steeds verder ontwikkeld.  Zo werd Mr. Van Erp ook mediator. Haar specialismen zijn opgenomen in het rechtsgebiedenregister. Daarnaast is ze lid van de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators. Kortom: een zeer bedreven advocaat die haar cliënten op krachtige, onwrikbare wijze verdedigt.

 

Terug naar team