Skip to main content

mr. Kim Beumer

– Advocaat
– Mediator
– Lid van de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators

T 010 – 501 89 50
F 010 – 501 94 11
E info@beumeradvocaten.com

Lees verder

Vurig, gedreven en expressief. Oftewel: advocaat pur sang. Dol op de juridische inhoud, zeker zo dol op het juridische spel en het pleidooi op de zitting. Vertegenwoordiging met pit.

Over echtscheidingsadvocaat Kim Beumer

Mr. Kim Beumer is advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Bovenal is ze founder van Beumer Advocaten en Mediators. Na haar studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam begon ze haar carrière bij een klein advocatenkantoor.

Al snel dreef haar passie voor het vak haar om een eigen onderneming te starten, met een specialisatie in vermogensrechtelijke praktijk voor ondernemers. Daardoor ligt haar affiniteit in familierechtelijke praktijk op het gebied van complexe alimentatiekwesties en vermogensrechtelijke afwikkelingen.

Haar specialisme op het rechtsgebied personen- en familierecht is ook op grond van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied.

Mr. Beumer gaat toegewijd en geraffineerd te werk. Met haar uitstekende juridische kennis is ze recht voor zijn raap en altijd in control.

Loopbaan Mr. Kim Beumer

Mr. Kim Beumer heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na haar studie is zij gaan werken voor een middelgroot advocatenkantoor. Hier is Mr. Kim Beumer haar loopbaan begonnen. Kim ontdekte tijdens deze baan haar passie voor het vak en het ondernemen. Na een korte tijd besloot Mr. Kim Beumer om een eigen onderneming te starten met als specialisatie vermogensrechtelijke kwesties voor ondernemers en particulieren. Daarnaast heeft zij altijd affiniteit gehad met de familiepraktijk. Vijf jaar geleden is zij zich gaan specialiseren in dit rechtsgebied door zich aan te sluiten bij de Vereniging van familie- en erfrechtadvocaten scheidingsmediators.

Door haar voorgeschiedenis in het vermogensrecht, ligt haar affiniteit in familierechtelijke zaken op het gebied van complexe alimentatiekwesties en vermogensrechtelijke afwikkelingen. Mr. Kim Beumer begon in 2007 een klein kantoor in Barendrecht. Uiteindelijk groeide dit kantoor uit tot een verhuizing naar Brielle. Een kleine geuzenstad onder de rook van Rotterdam. Het kantoor in Brielle is een prachtige locatie met inmiddels 7 medewerkers die allemaal gepassioneerd te werk gaan. Inmiddels staat er een derde verhuizing op de planning. Het kantoor van Beumer Advocaten en mediators verhuist in de zomer van 2021 naar een groter pand in Middelharnis.

Kim beumer leiden

Spreker

Mr. Kim Beumer als deskundige in uw programma
Kim verschijnt regelmatig als juridisch deskundige in televisieprogramma’s om haar visie te delen over bepaalde kwesties en onderwerpen. Zo werpt zij een frisse blik op onderwerpen die gaan over familie-, personen en erfrecht. Zo werkte Kim mee aan de programma’s Business Lounge en Business Class op RTL 7 waarin zij vertelde over de laatste ontwikkelingen op het rechtsgebied familierecht.

Mr. Kim Beumer als spreker op uw (online) evenement/bijeenkomst
Kim spreekt als inspirerende spreker op vele evenementen. Na jarenlange ervaring in de branche en haar vrouwelijke ondernemerskwaliteiten heeft Kim een inspirerend verhaal dat zij deelt op bijeenkomsten en (online) evenementen. Haar verhalen spreken veel jonge en vrouwelijke ondernemers aan en geven een goed perspectief over hoe te ondernemen in de juridische wereld.

Kundig en oplossingsgericht

Bent u op zoek naar een advocaat die u bijstaat tijdens uw scheiding? Gaat u binnenkort scheiden en heeft u behoefte aan een toegewijde advocaat die u door het proces loodst? Mr. Kim Beumer staat talloze mensen bij, maar ook koppels nu zij tevens mediator is. Neem contact met ons op.

Mediation
Ieders specialisme op het rechtsgebied personen- en familierecht is ook op grond van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied. Bent u op zoek naar een mediator die beide partijen ondersteunt? Mr. Manon Groeneveld staat ook voor u klaar.

Erfrecht
Naast familierecht kunt u ook voor erfrechtelijke zaken bij Beumer Advocaten en mediators terecht. Beumer advocaten heeft een breed portfolio advocaten die allemaal een eigen specialisatie uitoefenen. Erfrecht behoort tot één van deze specialisaties.

Toga
Terug naar team