Skip to main content

mr. Manon Groeneveld

– Advocaat
– Mediator
– Lid van de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators
– Lid van de vereniging van Collaborative professionals

T 010 – 501 89 50
F 010 – 501 94 11
E info@beumeradvocaten.com

Lees verder

Advocatuur met bezieling en persoonlijkheid. Advocaat Manon Groeneveld vindt uitdaging in de afwikkeling van complexe huwelijkse voorwaarden en alimentatiekwesties. Scherpzinnig en prikkelend. Creatief in het vinden van oplossingen.

Mr. Manon Groeneveld is advocaat en mediator gespecialiseerd in personen- en familierecht. Haar specialisme op het rechtsgebied personen-,  familierecht en erfrecht is ook op grond van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied. Daarnaast is Manon ook werkzaam als doortastende mediator.

Loopbaan Mr. Manon Groeneveld

Al tijdens haar studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft zij bij een groot kantoor in Rotterdam ervaring opgedaan in de advocatuur. Na het afronden van haar studie, is zij anderhalf jaar werkzaam geweest als bedrijfsjurist, maar omdat haar interesse niet alleen lag bij de ondernemingsrechtelijke aspecten van het recht, is zij daarna als advocaat gestart.

Al vanaf het begin van haar carrière als advocaat heeft Mr. Groeneveld een grote affiniteit gehad met het personen- en familierecht. Sinds 2011 heeft zij zich volledig in dit rechtsgebied gespecialiseerd en vanaf 2012 is zij lid van de vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS). In haar praktijk staat Mr. Groeneveld niet alleen cliënten bij als advocaat, maar ook als mediator. Een persoonlijke benadering, vindingrijke oplossingen en uitstekende kennis van het recht kenmerken haar werkwijze.

Manon groeneveld advocaat
Terug naar team