Over ons

 

Juristen met flair.

Wij zijn Beumer Advocaten en Mediators, dé juridische boutique in familierecht. Advocatuur met schwung, daar staan wij voor. Samen zetten we onmacht om in kracht.

State of the art advocatuur

In onze juridische boutique spreken we duidelijke taal. En omdat het recht van nature al formeel genoeg is, voegen we daar een scheutje persoonlijke charme aan toe. Een doortastende mentaliteit kenmerkt ons als advocatenkantoor. Daardoor hebben wij als familierechtadvocaten in heel Nederland, maar ook daarbuiten, een reputatie van hoog kaliber opgebouwd.

Juridische salon met status

In onze praktijk staan wij ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren en vermogende particulieren bij. Met top of the bill vertegenwoordiging en grondige kennis van het recht onderschrijven wij onze status als eersteklas advocatenkantoor. De advocaten van ons team zijn gespecialiseerde scheidingsmediators en aangesloten bij de Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Daardoor kunt u altijd rekenen op een realistisch advies en een subliem resultaat. In iedere zaak streven we namelijk naar een duurzame en constructieve regeling.

Specialisten met een visie

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar, op ons fijne kantoor of op locatie. Beumer Advocaten en Mediators is bereikbaar voor cliënten binnen, maar ook buiten Nederland. Met recht de nummer 1. 

 

Spreek onze specialisten