Publicaties & Nieuws

Scheiden / Erfrecht / Locaties / Tips

Uitbreiding Team Beumer!

 

 

 

Sinds deze week is het team van Beumer Advocaten en Mediators een stuk uitgebreid, we hebben namelijk ook Daphne van Peperstraten mogen verwelkomen binnen ons team!

We kennen Daphne al een tijdje, ze is namelijk vorig jaar oktober bij ons op kantoor begonnen als stagiaire voor haar opleiding International Business Management. Nadat haar stage in december was afgelopen, is ze na de feestdagen een vaste kracht binnen ons team geworden waarbij ze 2,5 dag in de week aanwezig zal zijn als communicatief en juridisch medewerker.

Daphne begint in september aan de studie rechten bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam en zal als voorbereiding hierop al veel ervaring bij ons kantoor op kunnen doen in het juridische werk. Daarnaast zal ze veel werk verrichten omgaande de PR van het bedrijf.

Daphne: ‘Ik heb tijdens mijn stageperiode al een hele leerzame en leuke tijd gehad bij Beumer Advocaten, en ik vind het dan ook een hele mooie kans om hier al veel juridische praktijkervaring op te kunnen gaan doen, wat ik straks perfect kan combineren met mijn studie rechten!’