Publicaties & Nieuws

Media

Kim Beumer bij business class

Op zondag 15 november 2020 was Mr. Kim Beumer te zien bij business class op rtl 7. Tijdens deze uitzending heeft Kim onderwerpen aangekaart zoals de alimentatie indexering en de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden in het kader van een toekomstige echtscheiding.

Ook kaart Kim het Amsterdams verrekenbeding aan en praat zij over de verschillende gerechtshofen in Nederland. Een dergelijk beding is een sluipmoordenaar, omdat het een jaarlijkse afrekening tussen echtgenoten vereist, hetgeen tijdens het huwelijk nagenoeg nooit wordt uitgevoerd. Wat zijn daar de gevolgen van?

Kim Beumer bij business class

Verandering indexering alimentatie

Per 1 januari van ieder jaar worden bestaande alimentatieverplichtingen, zowel kinder- als partneralimentatie, van rechtswege verhoogd met een door de overheid vastgesteld indexeringspercentage. Hiermee wordt de alimentatie aangepast aan het prijspeil.

De Minister voor Rechtsbescherming heeft het percentage volgend jaar verhoogd naar 3%. Deze maatregel geldt voor alle alimentaties, het maakt niet uit hoe de alimentatie is vastgesteld.

Echtscheidingsadvocaat nodig?

Op zoek naar een advocaat die u bij kan staan voor het beïndigen van het huwelijk? Als u van plan bent om te scheiden komt er van alles op u af. Hoe pakt u dat aan? Het geeft vertrouwen wanneer u kiest voor een ervaren echtscheidingsadvocaat die opkomt voor uw belangen binnen het gesloten huwelijk. Dat is niet alleen op korte termijn van belang maar ook in de toekomst. 

De 5 meest gestelde vragen:

  • Ik wil liever geen conflict, hoe kan ik dit het beste aanpakken?
  • Wat moet ik doen als ik wil scheiden en er is sprake van een eigen onderneming?
  • Help! We hebben samen een onderneming. Hoe lossen we dat op?
  • Hoe zit het met de pensioenverdeling? 
  • Hoe maken we samen afspraken over de kinderen?

Onderscheidend en discreet

Wilt u meer weten of direct samen aan de slag met uw echtscheiding? Neem dan vooral contact met ons op. We beantwoorden al uw vragen en gaan samen met u aan de slag zodat u samen met een gerust hart de scheiding kan voltooien. 

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}
{{ errors.first("privacy") }}