Skip to main content

U gaat scheiden en bent op zoek naar een familierecht advocaat in Rotterdam? Al meer dan twintig jaar staan wij vermogende particulieren bij in de hele Benelux. U kunt een advocaat familierecht inschakelen bij alle facetten van uw leven. Doordat familiekwesties veelvuldig persoonlijke en emotionele aangelegenheden zijn, doen wij ons uiterste best om uw zaak met gevoel en zorg af te ronden. Samen met u komen wij tot een juiste oplossing voor alle partijen.

Waarvoor schakelt u een familierecht advocaat in?

De meeste mensen schakelen een advocatenkantoor gespecialiseerd in familierecht in bij een echtscheiding. Bij sprake van een echtscheiding zijn er niet alleen gevolgen op persoonlijk vlak, maar zijn er ook op juridisch vlak diverse zaken die afgehandeld moeten worden. Dit kan het verdelen van het vermogen zijn, het bepalen van een (mogelijke) alimentatie, het verkopen van een echtelijke woning of het afhandelen of wijzigen van de huwelijksvoorwaarden.

Familierecht advocaten adviseren u over:

Scheiding:
Alimentatie:
Kinderen:

Uiteraard zijn er dan ook nog zaken als adoptie en huwelijkse voorwaarden.

Over Beumer Advocaten en Mediators

In onze juridische boutique spreken we duidelijke taal. En omdat het recht van nature al formeel genoeg is, voegen we daar een scheutje persoonlijke charme aan toe. Een doortastende mentaliteit kenmerkt ons als advocatenkantoor. Daardoor hebben wij als familierechtadvocaten in heel Nederland, maar ook daarbuiten, een reputatie van hoog kaliber opgebouwd.

Gespecialiseerde advocaten voor ondernemers en vermogende particulieren

In onze praktijk staan wij ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren en vermogende particulieren bij. Met top of the bill vertegenwoordiging en grondige kennis van het recht onderschrijven wij onze status als eersteklas advocatenkantoor. De advocaten van ons team zijn gespecialiseerde scheidingsmediators en aangesloten bij de Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Daardoor kunt u altijd rekenen op een realistisch advies en een subliem resultaat. In iedere zaak streven we namelijk naar een duurzame en constructieve regeling.

Leg uw zaak bij een familierecht advocaat Rotterdam

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar, op ons fijne kantoor of op locatie . Beumer advocaten en mediators is bereikbaar voor cliënten binnen, maar ook buiten Nederland. Met recht de nummer 1. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.