Skip to main content

Scheiding

Lees verder

Een scheiding gaat gepaard met veel emoties voor alle betrokken partijen. Dit is voor u dan ook een moeilijke periode om belangrijke afspraken te maken en regelingen te treffen. Daarom staat Beumer Advocaten in deze tijd voor u klaar. Wij nemen de zorgen graag uit handen.

Met een scheiding bedoelen we niet alleen een echtscheiding, oftewel de ontbinding van een huwelijk, maar ook de ontbinding van een geregistreerd partnerschap en de verbreking van een samenwoning. Iedere situatie brengt zijn eigen regelingen en te maken afspraken mee. Maar wat uw situatie ook is, een scheiding gaat gepaard met veel emoties voor alle betrokken partijen in een periode waarin veel zaken geregeld moeten worden.

Afwikkeling van uw scheiding

Wij begrijpen dat er veel op u afkomt en daarom staan wij bij Beumer Advocaten en Mediators in deze tijd voor u klaar. Wij hebben oog voor alle aspecten die bij een scheiding komen kijken en bieden een luisterend oor. Met respect voor alle belangen die spelen, kijken wij samen met u hoe de scheiding zo goed mogelijk afgewikkeld kan worden. Zowel in persoonlijk, als in zakelijk of financieel opzicht bij een scheiding als ondernemer.

Spreek onze specialist

Alles over scheiding