Skip to main content

Mediation

Lees verder

Naast advocaat, zijn wij ook mediator. Wij kunnen u zodoende informeren over alle (juridische) aspecten die een rol spelen bij onder andere een scheiding of wijziging van bestaande alimentatieafspraken, maar we kunnen u en uw (ex)partner ook begeleiden bij het maken van afspraken over alle relevante onderwerpen.

Mediation met uw (ex)partner

Onder onze deskundige en persoonlijke begeleiding werken u en uw (ex)partner aan het maken van afspraken waar u beiden achter staat. En dat is, zo heeft onze ervaring geleerd, belangrijk met het oog op de toekomst van u beiden. U houdt in dit proces zelf de regie over de te maken afspraken, zodat een ingrijpende, langdurige en kostbare procedure bij de rechtbank vermeden wordt.

Echtscheidingsconvenant

De gemaakte afspraken leggen wij voor u vast in een toekomstbestendig echtscheidingsconvenant. Hierbij komt onze juridische kennis omtrent alle aspecten van het familierecht weer goed van pas. Dus als u op zoek bent naar een ervaren en betrokken mediator met veel verstand van zaken, bent u bij Beumer Advocaten en Mediators aan het juiste adres.

Contact opnemen

Wat kunnen we
voor u betekenen?

Contact opnemen